WaterRUN și hidratarea din timpul antrenamentelor

Când vine vorba despre antrenamentele mele, canicula nu mai este un impediment. Alergarea face acum parte din viața mea, fie iarnă, fie vară.

De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, arșița de anul acesta a fost pentru mine o sursă continuă de inspirație.

Întâi am descoperit alături de Lipton Ice Tea Green un cocktail delicios, fără alcool, care mi-a făcut momentele toride din timpul zilei să pară mai ușor de suportat și mi-a dat energie să-mi continui activitățile.

Andreea Ibacka BOXER BRAID 01

Pentru ca mai apoi, taman așa să mă fi hotărât și să încerc ceva nou: alergarea pe o bandă subacvatică, într-o cabină individuală cu apă călduță.

Zilele trecute am testat waterRUN, un concept inovator la care m-a atras promisiunea de tonifiere a musculaturii pulpelor, coapselor, feselor, zonei lombare și abdomenului.

Andreea Ibacka waterRUN - Lipton verde 03

WaterRUN înseamnă jogging fără tensiune asupra articulațiilor. Și asta fiindcă masa lichidă acționează ca un amortizor gigantic și face ca impactul mișcărilor să fie mai delicat.

Iar efectul răcoritor al apei este un mare plus pentru un antrenament estival.

Și cu toate că n-am resimțit excesiv oboseala, la waterRUN efortul este constant, susținut. Iar cele 18 duze de hidromasaj fac să crească tensiunea la înaintare, pas după pas.

Andreea Ibacka waterRUN - Lipton verde 04

Așa că n-am uitat nici de hidratarea corespunzătoare din timpul antrenamentului, un aspect extrem de important pentru un alergător.

Pe lângă apă plată, am ales să consum ceai verde, în variantă rece.

Andreea Ibacka waterRUN - Lipton verde 02

Una dintre băuturile mele preferate, grație gustului delicios, dar și beneficiilor sale asupra organismului. Și mă refer aici la hidratare, la starea de bine și la boost-ul de energie pe care mi le conferă.

Iar dacă îți pui întrebări în privința ingredientelor, află că Lipton Ice Tea Green conține, așa cum se poate citi și pe etichetă, ceai verde, care îi și dă culoarea.

De altfel, o sticlă de 0,5 L conține aceeași cantitate de ceai pe care o ai și într-o cană în care ai dizolvat un pliculeț de ceai cald.

Andreea Ibacka waterRUN - Lipton verde 01

Foto: Mircea Ciolpan.

Editare foto: Alexandru Mihai.

P.S.: Dacă ți-am captat atenția, te invit să descoperi întreaga super experiență waterRUN în numărul 3 al revistei Running Mag, Iulie – August 2016. Revista se află pe piață de câteva zile, în rețeaua de distribuție InMedio.

Nu uita să o lecturi alături de un Lipton Ice Tea Greenon the rocks!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.