Cioc, cioc! Cine e acolo?

– Sunt eu, pofticiosul curios.

Ușa frigiderului e deschisă de zeci de ori pe zi. De multe ori doar informativ, pentru a vedea ce e la interior. Sau… din plictiseală.
Și atunci, cât de cool e tehnologia aceasta!

Combina frigorifică INSTAVIEW DOOR IN DOOR.

Un frigider cu design elegant și o ușă prevăzută cu un ecran tactil generos, ce devine transparentă odată cu funcția knock knock (adică ai ciocănit și se aprinde lumina). Te ajută să vezi ce ai în frigider fără să-l deschizi. O alegere sustenabilă, ce evită risipa, păstrând alimentele proaspete pentru mai mult timp. Nu de alta, dar mâncarea din interior nu are viață lungă atunci când tooooată ziua deschizi frigiderul.

Și fiindcă e smart până la capăt, InstaView păstrează nivelul corect de umiditate în sertarul de legume și face și economie de energie (e de clasă energetică superioară).

Bonus, joacă în echipă cu telefonul tău mobil. Aplicația LG Thinq te anunță dacă copiii au uitat ușa deschisă sau te ajută să controlezi temperatura din frigider de la distanță, de pe smartphone. Poate ai plecat în vacanță și ai uitat să-l scoți din priză. ✈️

Toate ca toate, dar pe lângă tehnologia wow, cu așa electrocasnice ești ispitit – practic – să păstrezi curățenia în frigider, așa cum am găsit-o eu în showroom-ul Romstal Concept Store, acolo unde – după cum se vede – l-am admirat pe InstaView din toate pozițiile.

Aaa, încă o bilă albă pentru cei care au proiectat ecranul cioc – cioc la înălțime, făcând în felul acesta combina frigorifică potrivită și în casele cu copii mici. Că de nu… știi ce zic!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.