Dizabilitati

Nu stiu voi, dar eu n-am cunoscut pana acum persoane cu dizabilitati care sa se plimbe cu Ferrari…

Ce sa zic… poate nu ma invart eu in cercurile care trebuie.

De esti curios:

Poza a fost facuta acum cateva zile in parcarea de la Baneasa Shopping City.

Vorba aceea, dai un ban, dar stai in fata!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
6 comentarii despre "Dizabilitati"
  1. ei au niste probleme de intelegere a regulilor in cadrul societatii din care fac parte,se cred mereu cei mai tari(dar doar se cred …)-si daca au probleme si nu reusesc sa inteleaga ca nu e asa, inseamna ca au un handicap-deci sunt handicapati…logic sa parcheze acolo,nu?
    numai ca inainte pe aia de se credeau napoleoni ii gaseai internati, nu pe strada ,si mai grav conducand masini…e o problema globala, nu romaneasca : toleranta dusa spre absurd,impotriva normalitatii….

  2. salut Andreea! tin sa te felicit pentru ca nu ai folosit cuvantul ,, handicap,, ci l-ai folosit pe cel corect: dizabilitate. eu sunt asistent social in Bucuresti si lucrez cu tineri cu dizabilitati fizice și psihice. te invit, daca doresti, sa vii intr-o zi la noi la atelier sa cunosti tinerii cu care lucrez. sa vezi ce minunatii pot iesi din mainile lor. desi au diferite dizabilitati ei confectioneaza manual lumanari: parfumate, simple, cu floricele si tot felul de creatii. cred ca si tinerii s-ar bucura foarte mult sa te cunoasca! sa ai o seara superba!

  3. Am vazut in alta tara o campanie in care mai multi oameni stateau anume langa aceste parcari si cand locul era ocupat de persoane fara dizabilitati ii luau foarte tare. O solutie cam agresiva dar a doua oara nu cred ca au mai gresit locul respectivii.

    @ Ramona – daca aveti locuri la atelier sa-mi dai de veste, pot anunta pe gratuit persoanele de pe Dizabillove

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.