GPS-ul meu…

Se confirma: masina mea e un veritabil GPS!
Deci aplicatia asta noua pentru telefon, care iti indica locatia, e oricum inutila pentru mine.
A innebunit lumea cu check-in-urile in ultima vreme. M-am molipsit si eu, ce sa fac!

De parca nu era suficient sa conduc singurul Citroen DS3 galben cu buline din oras, vizibil din toate unghiurile posibile si pe orice fel de intensitate solara, acum am si numele scris pe masina.
A ramas asa din weekend, de la raliu. Dar azi fac o vizita la spalatorie si se rezolva… 🙂

Intre timp, daca opreste vreo masina mai “ambitioasa” langa mine la semafor, iar soferul vede ca pe masina mea scrie “Raliu”, invariabil pleaca de la semafor cu scartait de roti. Sa-mi arate el mie! 🙂

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
9 comentarii despre "GPS-ul meu…"
  1. Si eu care credeam ca plecau cu scartait de roti doar cand vedeau femeie la volan!:))Iata ca mai sunt si alte situatii in care scot “schumaherii” din ei:))

    1. As spune “frustrarea naibii” ca eu asa imi explic gestul lor:)).Ii complexai:cum adica?o blonda sa participe la un raliu?stai ca-i arata baiatul ce inseamnaca si cum se face ca ea sigur nu stie!:))

  2. masina ta e unul dintre cele mai vizibile obiecte din bucuresti. pana si eu te-am vazut ieri la semafor(tine cont ca uneori mi se intampla sa nu vad vasini foarte cunoscute:)).dupa am remarcat si numele de pe masina, dar initial mi-a atras atentia culoarea.e ceva…:)

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.