Drive Thru… cu aripioare picante

Nu sunt fana restaurantelor de tip fast-food, dar nici justitiara care sa arunce cu piatra nu ma vad. Mai scap si eu la cate un burger, un cartof pai sau un pui pane atunci cand sunt toata ziua pe drumuri cu stomacul gol si ma grabesc sa mananc ceva.

Si fiindca urla Dristoru-n mine, cum ii place colegului sa zica, nu puteam sa uit prea usor mirosul de shaorma cu de toate sau pe cel de hamburger. Si asta pentru ca mai presus de niste feluri calorice de mancare, ele sunt niste simboluri ale locului.

Pana si batranul Google iti va oferi “dristor kebab” ca prima sugestie pentru cuvantul “dristor”. Iar asta spune multe…

Oricum, radem, glumim, dar zona s-a ridicat mult in ultimul deceniu datorita afacerilor de tip fast-food ce au consacrat-o.

Apropo, stiai ca Mc Donald’s Dristor e restaurantul cu cele mai mari incasari din Romania?

Iar acum, principalii producatori de “mancare rapida” din Bucuresti sunt amenintati de… KFC Drive Thru. Primul din Bucuresti si al patrulea din Romania, dupa cele de la Sibiu, Arad si Iasi.

KFC Drive Thru se deschide pe Mihai Bravu numarul 321, in sectorul 3, adica la aproximativ 200 de metri de principalii competitori.

Strategic pozitionat?

Cu siguranta.

Si crezi ca va vinde?

Probabil ca da, si inca mult. Mai ales ca in varianta “drive thru” KFC intra acum si pe piata taximetristilor si a soferilor grabiti si infometati.

Cum privesc Mc Do si Dristor Kebab marea lansare?

Stramb, asta e clar. Sa vedem cum o sa se intreaca in oferte pentru a-si fideliza clientela.

In fond, consumatorului nu-i place monopolul, asa ca prezenta KFC la Dristor nu-i un lucru rau.

Totusi, ar fi bine ca oamenii sa priveasca alternativa fast food ca o varianta pentru situatia in care sunt grabiti si infometati si nu ca pe un loc unde sa-si scoata copiii la masa sau sa-si dea intalnire cu iubita/ iubitul.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
9 comentarii despre "Drive Thru… cu aripioare picante"
  1. Din pacate sunt foarte multi parinti care isi duc copii la Mc’D sau KFC sau orice alt “rapid” pentru ai rasplatii pentru notele mari sau….nu e normal absolut deloc, sper ca atunci cand voi avea si eu copii (sper) sa am ceva mai multa minte si sa i premiez cu orice altceva. Nu sunt fan fast food, de fapt nu am mancat niciodata shaorma cu de toate dar din cand in cand mai scap pe la KFC.

  2. Draga Andreea, KFC Drive Thru ce se va deschide pe soseaua MIhai Bravu nu este singurul din Bucuresti, se mai construia unul si in Prcarea mallului din Baneasa, nu stiu daca l-au terminat inca, dar stiu sigur ca era in constructie.

    1. Ambele sunt in constructie, dar se pare ca cel din Mihai Bravu va fi gata primul, dat fiind stadiul santierului. Nici n-am spus ca-i singurul, am spus doar ca-i primul…

  3. Nu am mincat niciodata la McDonald’s sau la fast-food-uri.Cind eram in Bucuresti as fi vrut, dar n-aveam cu ce,iar acum cind am cu ce,nu mai sunt asa amatoare.Prefer sa maninc intr-un restaurant.Cind trecem prin Bucuresti cel mai mult ne place sa manincam la Unirea ,la etajul 4.

  4. Nu sunt fan fast-food, shaorma, chestii de genul, dar dintre McD si KFC prefer KFC…nu cred ca le vor lua clientii celorlalte insa sigur vor aduce clienti la Kaufland 🙂 sursa mea de “supravietuire” de 5 ani 🙂

  5. stiati ca …pielea de la aripioare de pui are ce cel mai mare continut de colesterol dintre toate partile dintr-un pui?Pofta buna!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.