Global Influencer Summit… pentru electro-fete.

Ce-am vazut – pana acum – si mi-a placut este un laptop foarte portabil. Eu ma lovesc de problema portabilitatii foarte des. Cu o tableta acoperi multe activitati on-line, dar unele dintre ele sunt greu spre imposibil de dus la capat de pe un astfel de device. Asa ca ajungi sa vrei ceva mai mare.

Insa un netbook nu iti ofera putere destula, de multe ori te rogi de el cand editezi o fotografie, de exemplu. Si atunci ajungi sa ai nevoie de un laptop. Dar laptopul este – de obicei – prea greu pentru fete, pentru ca noi nu putem sa caram in spate kilograme intregi de device-uri (spre deosebire de sotii nostri, care ajung sa care dupa ei si 12 kilograme de gadgeturi).

Un alt device lansat la Global Influencer Summit este monitorul de calculator care are nevoie de un singur cablu. Da, printr-un singur cablu primeste si semnalul de la calculator dar si curent. Asta ar insemna pentru mine rezolvarea in mare parte a problemei date de lipsa de estetica a cablurilor spanzurate in zona biroului.

Despre alte device-uri vorbim mai tarziu, am pus ochii pe un mouse pe care trebuie neaparat sa vi-l arat. Dar acum avem o scurta pauza de masa…

P.S. Mi-era teama ca va trebui sa intrerup activitatea pe blog din cauza acestei calatorii, dar vad ca gasesc subiecte care par interesante si pentru cei (si mai ales cele) care imi citesc mie blogul. 

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
19 comentarii despre "Global Influencer Summit… pentru electro-fete."
  1. Abia astept pentru ca sunt fascinata de mouse-urile “altfel” . Am vazut la cineva unul care in loc de butone avea 2 ochi bulbucati :)) . Mi s-a parut foarte tare si funny si ma bate gandul sa-mi iau si eu unul, sa-mi faca munca la birou mai usoara:)) . O sa te bat la cap cu treaba asta, nu cumva sa uiti de el:) .

  1. Multumesc! Saptamana modei la Shanghai :))) am impachetat 15 kg de haine. Prost, ca-i mai frig decat credeam.

 1. Da, buna ideea cu mai putine cabluri. Ar fi o idee sa nu mai vad toate matele pe sub birou :-s Incet, incet ne civilizam :))

  1. Da, de iMac ziceam. E trendy, e feminin, putine cabluri. Iar pentru un utilizator normal Mac OS e mai usor de utilizat decat un PC/Windows.

 2. In primul rand, nu pot sa ma abtin sa nu te felicit pentru tinuta alea, foarte shic:>
  Si in al doilea rand, multumim ca ne tii si pe noi fetele, care avem alte pretentii de la gadget-uri, la curent.

  Have fun la amandoi!

  1. Hehee, multumesc. Am facut cateva poze “pe naspa” si cu cateva tinute de la summit. Au fost jurnalisti si reprezentanti it din toata lumea, nu m-am putut abtine…
   Daca suna interesant pentru voi fac un articol despre asta. Cultura diferita a popoarelor influenteaza atat de interesant moda…

 3. Da, trebuie sa recunoastem ca stralucesti de bun gust la capitolul haine.
  Fotografia facuta cu “jucaria ” lui Cabral are standarde de perfomanta ridicate.Bravo de alegere. Asteptam fotografii noi pe blogul lui (si al tau, desigur 🙂 ).

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.