In sesiune

carnet de studentZilele astea am auzit fel de fel de discutii legate de prima sesiune. Boboci emotionati si obositi de la atata citit si recitit cursuri asteapta cu nerabdare sa scape de “taiere”. Si-o sa scape… dar ei nu stiu asta inca.

Si nici nu stiu ce sa-si doresca…

Mi-ai amintit si eu – deci – de prima tinerete. Sa tot fie 8 ani de atunci, cu toate ca traiesc in negare.

Ce vremuri: anul intai de facultate. Sau clasa intai, asa cum ne spunea dom’ profesor de info’ atunci cand il rugam sa ne dicteze mai rar, sa ne explice de mai multe ori sau sa ne amane examenul.

Cat despre prima sesiune: Drept civil, Bazele merceologiei, Economie si Matematica. Asa a aratat pentru mine iarna lui 2005 la facultatea cu bila pe acoperis.

Care bila? Cum care bila?

Celebra bila. Aia care n-o sa cada niciodata.

Si fiindca tot am cazut in borcanul cu melancolie si am umblat la sertarul cu amintiri, am gasit si carnetul meu de student. I-am facut si-o poza. 😛

Deci, daca treci prin perioada cu pricina, spor la treaba. Aici gasesti si cateva recomandari alimentare pentru saptamanile de sesiune. Din seria povete de la strabunica economiei anilor 2000.

BAFTA!

P.S.: Acestea fiind spuse, mi-e cam dor de facultate.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
13 comentarii despre "In sesiune"
  1. Sunt anul II, dar deja simt ca o sa imi fie foarte dor de facultate. Dar, bine, nu sunt studenta la ASE, ci la CRP (Litere).

  2. Niciodata nu e prea tarziu sa incepi o noua facultate! 🙂 Sa te simti ca la 20 de ani.

  3. Din pacate acum la ASE nu mai exista carnet ci o pagina personala unde ni se afiseaza notele.Generatia mea nu va avea ce sa arate mai tarziu celor din urma asa cum ai facut tu.Te pup!

    1. Eu am ce sa le arat. Am facut tot timpul poza la pagina personala ca sa fie salvata :p

  4. Buna Andreea. Eu sunt tot la Comert, anul II acum. Uitandu-ma pe carnetul tau am realizat ca eu in primul an nu am facut aceleasi materii ca si tine. Unele s-au mai schimbat. Am facut din pacat un singur semestru de matematica, nu se mai fac medii de programare, birotica sau merceologie. Frumos carnetul tau, plin de 10. Pup!

  5. Hey!! Multumim!!:) Sesiunea asta ma omoara :(…sunt primul an la medicina si am impresia ca daca o sa supravietuiesc acestei sesiuni trec peste ori ce :)). Felicitari pentru note!!!:*

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.