Mi-am vopsit părul ROZ!

Un lucru e cert: fiică-mea e fiartă pe desenat. Gata, suntem acolo.

Mare minune că n-avem niciun perete înobilat cu picturile ei abstracte! Încă. Să vezi atunci bucurie în sufletele noastre! 😛

Oricum, zilele trecute mi-a făcut o mega surpriză și m-a desenat „prințesă”.

Mă rog, a primit și puțin ajutor, că de nu probabil ieșeam mama vitregă a prințesei, Zgripțuroaica Șefă.

Și fiindcă „roz e cea mai frumoasă culoare din univers”, la fel avea să fie și părul prințesei mamei.

Apropo sau nu că ar fi cazul să mă vopsesc, ca să-i întorc surpriza am și trecut pe la salon pentru o schimbare de look.  Fie ea și temporară.

Cu 56 de nuanțe în catalog, Gama Color Wear by Alfaparf Milano (Facebook: Alfaparf Milano și Insta: Alfaparf_ro) mi-a permis să trăiesc la maxim schimbarea de stil, fără emoții.

Dar hai să o luăm pas cu pas și cu vorbe.

Dincolo de culoare, știam deja că formula delicată, fără amoniac, îmbogațită cu uleiuri naturale, are grijă de sănătatea părului meu, făcându-l mai strălucitor și chiar mai ușor de pieptănat.

Gama Color Wear, 100% vegană

Cât despre stilistul meu preferat, Ileana Totanji (Facebook: Totanji’s Studio Concept și Insta: Totanjis) m-a convins de multă vreme că face magie cu ale ei tehnici pentru șuvițe microbabylights cu rădăcina naturală, care arată foarte bine pe părul meu chiar și după 6 – 8 luni. Nu degeaba în ultimii ani primesc atâtea întrebări legate de modul în care mă vopsesc!

Mi-am pus, deci, toată încrederea în mâinile și imaginația ei. Chiar dacă de data aceasta mi-a făcut părul ROZ. Și nu e doar un fel de a spune, e „roz” în toată splendoarea lui.

Adică așa…

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
8 comentarii despre "Mi-am vopsit părul ROZ!"
  1. Inspirată și minunată fetiță aveți! Te-a făcut și mai frumoasă! Iar apropo’ de pereți,am o istorioară, reală…un tip bolnav de cancer,la 32 de ani,care mai avea de trăit citeva luni,a povestit că a avut niște părinți minunați,care l-au lăsat să le înnobileze pereții cu desenele lui cînd era mic…și,le-a mulțumit pt.tot…era fericit și împăcat cu tot! M-a emoționat f.tare ce am văzut și trăit,cînd l-am urmărit. Sa fiți sănătoși și fericiți!

  2. Ce frumoasă eşti Andreea, de copilul tău ce să mai zic…..e minunată! Aveţi o familie tare frumoasă. Îţi stă bine şi “prinţesă cu părul roz” :)))) Multă sănătate!

  3. Ești o frumoasa Andreea.Imi place de tine sper sa rămâi așa sa nu te operezi sau altceva că ești superbă naturală.Felicitari pentru băiețel și multă sănătate.Apropo in nume frumos e Arthur PT băiat.sa o zici lui Cabral că îmi place emisiunea lui.va pup

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.