O gustare delicioasă: bruschete cu ton.

Fiecare zi petrecută acasă îmi amintește de bancul cu garsoniera în care abia încăpeau mama, tata și copiii lor. Până într-o zi când… la sfatul unui înțelept hotărât să le rezolve problemele, ei au mai băgat în casă și vaca și porcul și găinile. Iar haosul a fost complet. Vestea bună: când au început să scoată din animale înapoi în curte, lucrurile s-au așezat, casa nu a mai părut așa aglomerată, nici așa murdară, nici așa zgomotoasă.

Așa și la noi: când băgam mâna în foc că în programul nostru nu mai e timp să arunci un ac, și-a luat și flăcăul mic viză de flotant. Acum, cu un toddler creativ și curios, un bebeluș mâncăcios și insomniac, 3 căței uriași și năzdrăvani… mesele nu pot fi altfel decât în viteză. Iar gustările de peste zi mă ajută să-mi țin energia sus pentru ei!


Pate-ul de ton și 3 tipuri de piper e delicios, fără coloranți și conservanți. O variantă rapidă, numai bună de servit alături de o salată proaspătă și niște pâine integrală. Aproape ca în Italia, dar cu vedere la stația Apărătorii Patriei!


Iar gama de sortimente Rio Mare Pate Tube (100 grame) e mai largă de atât, așa că ai putea alege pentru aperitivele de acasă și variantele: pate de ton, pate de ton și roșii deshidratate, pate picant de ton, pate de somon (minunat și acesta).

Cât despre gama RIO Mare Pate Ovale (115 grame), preferatul meu: pate de ton și suc de lămâie, ideal pentru tartinare, fără coloranți și conservanți.

Desigur, ți-ai putea alege propriul preferat, gama de sortimente e mai variantă de atât: pate de ton cu ardei, pate de ton cu măsline.


Poftă bună!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.