Ombre lips.

Astăzi îți povestesc dintr-o suflare…

Activitățile zilnice mă așează frecvent pe scaunul de machiaj.

Pentru vreo filmare, vreo ședință foto, vreun eveniment.

Iar toate acestea vin la pachet cu o stare de bine.

Pe lângă clasicele – deja clișee#lovemyjob sau #workisfun, e tare plăcut să mă descopăr în oglindă aranjată, chiar și după multe nopți nedormite alături de Namiko (am mai spus-o: mama lor de regresii de somn).

Deși în 90% din timp folosesc un machiaj discret, natural, încrederea crește odată cu cearcănele acoperite și genele conturate.

Ei bine, cu ocazia aceasta (a sesiunilor dese de machiaj), aflu mai mereu fel de fel de ponturi cosmetice ori de makeup. Cu atât mai mult cu cât am norocul să trec prin fel de fel de mâini pricepute. Și diferite.

De cele mai multe ori mă grăbesc să revin aici pe blog cu ele (cu ponturile, zic). Ceea ce s-a întâmplat și astăzi.

Poate și tu te dai în vânt după buzele colorate în degrade (a.k.a. ombre lips) și atunci vei aprecia aceste câteva rânduri. În cele ce urmează îți voi propune cea mai ușoară variantă de a obține acest efect (nu și singura, bineînțeles).

Pe scurt, pentru a obține un efect ombre lips sunt importante culorile alese pentru ruj, respectiv creion pentru buze (două nuanțe din aceeași familie de culori).

Mai mult decât atât, este nevoie să folosești rujul și creionul pentru buze în ordine inversă decât în mod obișnuit.

Cu alte cuvinte, întâi se aplică rujul (mai deschis la culoare), apoi se vine cu creionul pentru buze, definind conturul și totodată amestecându-l pierdut cu rujul care e deja pe poziție.

Photo credit.

Simplu, nu?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.