Să fim prevăzători! Stocuri pentru bebeluși.

Namiko crește văzând cu ochii, dar tot mică e. 😍

Chiar dacă acum vociferează hotărâtă pe limba ei, stă în funduleț, râde în hohote în oglindă, mănâncă morcov și dovlecel ș.a.m.d.

Iar scutecele folosite sunt tot multe.

Poate îți sună cunoscut… și atunci te-ar putea interesa că pe eMAG e promoție pentru Pampers Premium Care Mega Box, până pe 24 iunie au prețuri speciale.

Noi am refăcut stocul (să stăm liniștiți, mai ales eu) și acum facem planuri de concediu.

Acestea fiind spuse, mă pregătesc să împachetez jumătate de casă, cum îmi place mie.

Mda, nu car după mine zilnic tot baxul de scutece, dar nici departe nu-s. Dacă ies cu pitica, în poșeta mea vei găsi întotdeauna scutece, suzete, jucării, apă, haine de schimb. Cine știe de ce avem nevoie… 🙈

Apropo, în așteptarea articolului ce cuprinde lista de cumpărături propusă pentru graviduțe (că mult am mai amânat-o), te anunț că noi am început cu aproximativ 10 scutece consumate pe zi. Acum suntem undeva pe la 6 – 7 bucăți/ zi.

Asta ca să-ți faci o idee de volum. Consumul e mare în primul an de viață, pe Mega Box cu siguranță n-o să se pună praful la tine acasă.

O spun cu gândul la Black Friday 2018 (care se întâmpla cu câteva zile înainte să nasc), atunci când am cumpărat eu primul mega box, însă doar după ce m-a consiliat mămica mea preferată de gemene, Irina. Ea m-a lămurit că n-o să crească copilul suficient de repede cât să-i rămână mici primele sute de scutece (numărul 2), fie ea și fiica lui Gulliver sau a lui Făt Frumos.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.