Sarmale cu mamaliguta si smantana

Andreea Ibacka Sarmale cu Delikat 28Acum vreo doua saptamani te convocam la o sarbatoare romaneasca in toata regula.

O aniversare cu sarmale si mamaliguta cu smantana, asezonate cu ardei iuti si murati.

O simfonie de arome in cerul gurii… care s-a lasat cu multe comentarii savuroase din partea ta.

Toate cu iz gastronomic, asa cum ne-a fost intelegerea.

Astazi iti scriu pentru a-ti reaminti de concursul lansat atunci.

Au mai ramas doar cateva ore pana la tragerea la sorti, asa ca inca te astept sa te inscrii in cursa.

Ai timp pana diseara la ora 23:59.

Asa cum ti-am promis, am pregatit un set complet de vesela in valoare aproximativa de 500 lei cadou, dar si doua cosuri cu produse alimentare in valoare de 200 lei fiecare.

Andreea Ibacka Sarmale cu Delikat 26Surprize numai bune la casa omului, cu atat mai mult cu cat ne apropiem cu pasi repezi de Craciun.

Tot ce trebuie sa faci este sa-mi lasi un comentariu la articolul de concurs pe care il gasesti la urmatorul link:

Ziua Romaniei… sarbatoare traditionala la mine in bucatarie.

Unul in care sa-mi povestesti succint ce preparat ai vrea sa gatesti cu Delikat si cu cine ti-ar placea sa savurezi masa.

Iar maine iti garantez ca revin cu numele castigatorilor.

Iti tin pumnii, sa ai un weekend fain!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
31 comentarii despre "Sarmale cu mamaliguta si smantana"
  1. Buna, Andreea! Mi-ar placea sa gatesc cu Delikat nelipsitele sarmalute, o ciorbita de perisoare si o tocanita cu carne de pui. Mancare pe care vreau sa o savurez cu familia si prietenii apropiati.:)

  2. buna! Mi-ar placea sa gătesc cu Delikat sarmale si piftie, prima oara cand pregatesc asa ceva! La masa de craciun ne vor fi alaturi parintii si socrii.

  3. Buna Andreea eu gatesc zi de zi cu Delikat si mi-ar placea sa ii fac fetitei mele cu Delikat spaghetti carbonara preferatele ei…si o sa cinam in familie,

  4. desi nu prea am cu ce,mi as dori sa fac acele cateva preparate traditionale ale noastre,romanesti,ale caror gust si miros mi au bucurat perioada copilariei,atunci cand m au crescut bunicii mei la tara,sarmalute in primul rand,carnati de casa,toba,salata,carora cu siguranta delikat le ar innobila gustul.Sarbatori frumoase sa ai!

  5. Buna,anul acesta o sa gatesc pentru prima data sarmale,fara ajutor, delikat sper sa ma ajute sa le dau un gust cat mai bun

  6. Mi-ar plăcea sa ii gătesc sotului o supa de pui cu taitei. Este o mâncare preferata de către noi.

  7. Buna Andreea!Mi-ar plăcea sa gătesc cu delikat o ciorba de perisoare si o mancare de varza cu afumatura, pentru ca sunt preferate de fratele meu si pe care le-as savura alaturi de acesta. Pentru a imi simti mai aproape fratele de fiecare data când voi găti cu delikat.

  8. Buna, Andreea! Vreau sa sti ca Delikat nu imi lipseste din bucatarie. Imi place sa gatesc, sa am mancarea aromata, gustoasa si asezonata. De aceea, pt un gust savuros folosesc Delikat si impart cu prietenul meu.

  9. Buna Andreea,eu asi gati cu delikat o ciorba de afumatura si o tochitura moldoveneasca cu mamaliguta si asi manca cu familia de sarbatori dar si cu trei copilasi saraci pe care ii mai ospatez de cate ori am ocazia..

  10. Buna Andreea, de ceva timp avem o pofta nebuna de ciorba. Trebuie neaparat sa precizez ca eu nu gătesc, asa ca am hotarat sa încep cu ceva ușor! Zis si facut, cumpărăturile au ajuns repede in oala si minunata mea ciorba a fost gata! O singura problema, nu avea gust si acum stiu si de ce … nu am folosit Delikat! Curând vine mama in vizita si vreau sa o servesc cu o minunata ciorba, cu siguranța va fi surprinsă! Merci

  11. Buna Andreea, as gati cu Delikat o ciorba de varza cu afumatura , o bunatate, sa o savurez cu familia.

  12. Hei, Andreea!Ador sa gatesc desi am o varsta relativ mica, petrec mult timp in bucatarie si mi-ar placea sa gatesc ciorba de legume ca la mama acasa.Mesele in familie sunt sfinte, deci ador sa savurez o mancare gustoasa alaturi de cei dragi, adunati in jurul mesei.multumim de concurs, pupici!

  13. cred ca o ciorbita de gaina ar putea fi “imbracata” cu doua lingurite de Delikat. De asemenea pentru accentuarea gustului unui preparat deosebit la orice mancare poti adauga Delikat, insa trebuie sa marturisesc ca sunt adepta gustului natural si foarte rar apelez la acest ajutor. Seara frumoasa!!!

  14. Buna Andreea,
    As gatii o ciorbita de perisoare sauuu o friptura picanta la cuptor ..si bineinteles ca nimic nu se compara cu masa in familie

    1. Din pacate raspunsul tau a venit prea tarziu. regulamentul prevede inscrierea in concurs pana pe 13.12.2014 ora 23:59. Imi pare rau!

  15. Buna Andreea,as gati o ciorbita colorata si aromata,ca sa fie si pe placul alora mai mari si pe placul alora mai mici. te pupppp

    1. Din pacate raspunsul tau a venit prea tarziu. regulamentul prevede inscrierea in concurs pana pe 13.12.2014 ora 23:59. Imi pare rau!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published. Required fields are marked *