Serios, nici concediul de maternitate nu mai este ca acum 30 de ani…

Poate ați văzut pe Instastory, zilele trecute am celebrat alături de mămici și de burtici lansarea unui nou produs util în gospodăriile cu bebeluși.

O pompă electrică de sân ce promite a fi și mai performantă decât predecesoarele ei.

Cu toate că am intrat în concediu postnatal, iar activitățile alături de bebe sunt cele mai importante (inclusiv mesele ei), firește că sunt momente în care este necesar să plec câteva ore de lângă cea mică.

Cum s-a întâmplat și aici…

Sunt acele momente în care intervin bunicile, fără de ajutorul cărora ne-ar fi fost infinit mai greu să o creștem pe Namiko.

Apoi, fiindcă am avut norocul de a-i putea oferi până acum fiicei mele exclusiv lapte matern (AMR câteva zile până la diversificare, feeling confused, wish me good luck), tot aici intervine și pompa electrică de sân. Un gadget de utilitatea căruia mă bucur aproape zilnic. 

Deh, avantajul producției superioare nevoilor curente ale piticei mă face să am congelatorul plin cu punguțe de depozitare lapte matern. Punguțe ce-mi oferă mobilitatea de care are nevoie orice mămică activă. 

Așa cum probabil știți deja, laptele matern se poate păstra câteva ore la temperatura camerei, 2 – 3 zile la frigider și 2 – 6 luni la congelator (în funcție de temperatura setată).

Folosesc, deci, o pompă electrică de sân. 

Și nu pot trece mai departe fără o analogie cu timpurile apuse și să menționez cât de impresionată a fost mama, de exemplu, observând cât de ușor funcționează pompa electrică. Comparația cu opțiunile de acum 30 de ani – și mai bine de atât – este inutilă.

Revenind la device-ul în sine, cu toate că în cazul meu pompa nu înlocuiește alăptarea, ea o completează cu succes ori de câte ori este nevoie. Uneori pentru a dispune de mobilitate în teren (ceea ce aminteam și mai sus), alteori pentru că este nevoie de adăugarea unor suplimente alimentare în lapte (anticolici sau pentru favorizarea tranzitului intestinal).  

Cât despre interacțiunea mea cu brand-ul NUK… folosesc încă de la naștere biberoanele de la ei, soluția de curățat biberoane, suzetele ortodontice, forfecuța de unghii, pungile de depozitare lapte matern ș.a.m.d.

Și fiindcă am încredere în brand, grație experienței personale, dar și celor 60 de ani de prezență pe piața internațională a produselor destinate mamelor și bebelușilor plus preocupării lor constante în direcția dezvoltării portofoliului, sunt foarte curioasă să încerc această pompă, NUK Nature Sense.

La fel trebuie să fie și câștigătoarele tombolei de a cărei extragere m-am ocupat personal în cadrul evenimentului.

Principalele avantaje pe care i le găsesc încă din descrierea tehnică ar fi: 

  • Bateria reîncărcabilă, ce permite 3 x 30 minute wireless, ceea ce s-ar putea traduce prin folosirea ei chiar și în afara casei. Și fiindcă îmi place să vorbesc aplicat, pentru mine o sesiune cu pompa electrică durează aproximativ 20 minute. Așa că cele aproximativ 4 sesiuni posibile cu o baterie full înseamnă până la 12 – 15 ore petrecute în afara casei. Foarte mult, carevasăzică… fără nicio priză prin zonă. 
  • Tetina cu găuri fine multiple, ce imită mult mai fidel mamelonul. Wow, sunt surprinsă că nimeni nu s-a gândit să inventeze mai devreme biberoanele cu găuri multiple, având în vedere anatomia! Mda, în cazul în care nu ai avut ocazia să afli până acum, laptele matern nu se aglomerează ca-n autobuz la ieșire și nu țâșnește printr-un singur jet puternic, ci se distribuie at the roundabout pe căi diverse… taking the first exist, second exist, third exit ș.a.m.d.

Dincolo de afișajul electronic, puterea mare de extracție și ritmul preferențial (opțiuni ce oferă 16 combinații diferite), despre care sunt convinsă că vom afla mai multe din fișa tehnică și instrucțiunile de folosire ale produsului.

Cam atât pentru acum, revin cu detalii după ce încerc nou lansatul NUK Nature Sense.

Foto: Kartal.ro

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.