Si marii castigatori sunt…

Atunci cand ai doar 14 – 15 ani si deja semnezi contracte de zeci de mii de euro… viata ti se asterne lin in fata ochilor, ca printr-un vis.

Unul frumos, incununat de faima, asa cum credeai ca doar in revistele glossy cu povesti Hollywood-iene siropoase exista.

Elite Model Look Finala Milano - Andreea Ibacka

Un vis capabil sa deschida orizonturi nebanuite.

Pe parcursul ultimelor 9 luni am vazut cu ochii mei adolescenti obisnuiti transformati in viitoare staruri internationale.

Am vazut copii timizi intalniti in curtea scolii care prin munca si ambitie si-au construit in timp record premisele unei cariere de invidiat.

Facand in tot acest rastimp cunostinta cu scena, cu camerele de luat vederi, imbracand cele mai sofisticate tinute vazute vreodata si lasandu-se cu indrazneala pe mana stilistilor pentru o schimbare uluitoare de look.

Inca din luna martie am fost partasa la incredibilul parcurs Elite Model Look sustinut de Rowenta, o desfasurare de forte demna sa aduca an de an pe podiumurile internationale cele mai bune modele ale lumii.

Am participat la meeting-uri internationale, la casting-uri nationale, la pregatirile viitoarelor modele, am luat pulsul emotiilor din backstage, am jurizat concurentii, am cunoscut o parte dintre modelele cunoscute ale lumii si la final de Noiembrie am participat la Finala Internatioanala Elite Model Look 2015 sustinut de Rowenta, eveniment desfasurat la Milano.

Un parcurs cel putin interesant, la care te-am facut partas, dezvaluindu-ti aici pe blog fiecare pas trebuincios harazirii de noi destine de succes.

Am facut-o in speranta ca marturia mea completa ti-ar putea infatisa lumea modelling-ului precis asa cum este ea: cu bune si cu rele, cu mituri mai mult sau mai putin adevarate, cu satisfactii enorme dar si cu ore multe de munca.

Pentru ca intr-o buna zi, cu putina sansa, competitia aceasta s-ar putea dovedi un scenariu frumos chiar si pentru tine, draga cititorule.

Tocmai de aceea m-am hotarat sa te informez in amanunt, sa nu care cumva sa dai cu piciorul unei asemenea sanse.

Revenind printre finalistii lui 2015 (32 fete si 20 de baieti din toata lumea), mi-ar placea sa ne amintim despre Andreea (14 ani) si despre Daniel (17 ani).

Ei sunt castigatorii Elite Model Look Romania 2015 sustinut de Rowenta, asa cum ti i-am prezentat deja.

Cu multa fala, ei ne-au reprezentat anul acesta la Finala Internationala de la Milano.

Acolo unde cu sprijinul Rowenta au stralucit ca niste profesionisti.

Atat pe podium:

… cat si in cel dintai pictorial de mare anvergura din vietile lor (un shooting tematic realizat in parteneriat cu Revista Vogue Milano).

Si te anunt cu bucurie ca romanca noastra fasneata s-a clasat pe un loc fruntas, respectiv in Top 10 la nivel mondial.

Ceea ce s-ar traduce prin semnarea unui contract Elite pentru o perioada de doi ani, acord ce-i garanteaza job-uri in valoare minima cumulata de 50.000 Euro.

Am insistat sa punctez si aspectul financiar, tocmai ca sa nu crezi ca in introducerea acestui material ti-a glasuit in te miri ce figuri de stil.

Cat despre marii castigatori ai lui 2015, acestia sunt:

ANOUK (Olanda) – castigatoarea unui contract pentru doi ani in valoare de minim 150.000 Euro

NETHERLANDS_Anouk_0071_Luc Braquet

TRISTAN (Franta) – castigator al unui contract pentru doi ani in valoare de minim 50.000 Euro

FRANCE_Tristan_0095_Luc Braquet

Nume pe care cu siguranta le vei mai intalni in paginile revistelor de moda, la festivalurile de profil sau la alte evenimente cu staif, televizate ori ba.

Cat despre cele traite de mine in toata povestea aceasta, te las sa descoperi din galeria foto.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Si marii castigatori sunt…"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.