Tot inainte, ostenii mei!

Andreea Ibacka - tocuri 1Hai s-o zic pe ‘a dreapta: rangurile din titlu nu-s cele mai potrivite in context, insa o lecuta mai tantosa cu siguranta m-ati facut.

V-ati super mobilizat pentru concursul de saptamana trecuta, mi-ati impartasit cu emotie experientele voastre cu si despre pantofi – situatii in care m-am regasit, adesea – asa ca astazi sunt bucuroasa si pot sa va felicit!

Impreuna am reusit sa castigam competitia intre bloguri despre care va povesteam cu acelasi prilej.

Am adunat aici pe andreeapatrascu.ro cele mai multe povestioare demne de surorile Cenusaresei, asa ca voucher-ul de 500 RON numai bun pentru achizitionat pantofi, promis cu mare tam-tam, merge acum inspre voi.

Andreea Ibacka - tocuri 2Mai precis inspre cea mai inspirata dintre cititoare, autoarea ‘alui mai pricopsit dintre comentarii.

Recunosc, mi-ati cam dat de furca la capitolul asta. Sa fi tot citit comentarii vreme de 2 ore pana cand am ales castigatoarea: Gaby (numar de concurs: 50).

In plus, alte 5 premii constand in pachetele de la Compeed sunt gata sa fie expediate catre voi.

Lipsesc doar datele destinatarilor, dar remediem noi si aspectul asta cat de curand…

Asadar, Nimesniciuc Roxana (24), Dana (27), Oana (31), Andreea Scarlat (45), Geanina (58), puneti-va pe scris mail-ul cu pricina si expediati-l inspre mine!

Later edit: Se redistribuie premiul nerevendicat de Geanina (58). Gabriela (numar de concurs 2), sa-ti verifici astazi mailul!

Si fiindca nu se cade ca voi sa-mi destainuiti atatea amintiri intime si deopotriva simpatice fara sa ma conformez si eu cerintei de concurs, astazi am revenit cu o marturisire text + foto.

O istorisire personala demna de cascadorii rasului, asa cum numai mie am senzatia ca mi s-ar fi putut intampla.

poză 1Rusinea?

Am patit-o taman la un eveniment monden, probabil sub influenta sclipirilor de blitz atintite asupra lor (a pantofilor) si a deochiurilor suratelor prezente.

Altfel nu-mi explic cum au reusit tocurile astea ”de expozitie” sa-mi ruineze momentul meu de gaina gonflata, a.k.a. diva mondena.

Se facea ca incaltasem ‘a mai pornografica dintre perechile mele sexy de pantofi de la vremea respectiva, cu gandul sa fac ravagii la un eveniment monden.

poză 2Niste incaltari nude in stil peep toe cu un ametitor toc metalic de 14 cm.

Ii purtasem deja in heavy rotation, asa ca basicile specifice pantofilor new entry nu mai erau de mult timp motiv de panica.

I-am incaltat, carevasazica, si in seara cu pricina.

In seara lor de retragere din circuit si in momentul amuzant cu iz jenant pe care ti-l voi descrie in cele ce urmeaza.

Cu alte cuvinte, ecuatia arata cam asa:

Covor rosu, energii si vibratii mondene fata – spate, stang – drept pe carpeta de ocazie intinsa pe pardoseala, iarasi stang – drept si apoi… plecaciune.

poză 3Mda, plecaciunea a venit fara voia mea, urmata de minute bune de echilibru.

Unele fie in stil Comaneci pe barna, fie in genul barza intr-un picior. Dupa caz si in reprize alternative.

Asa cum bagi de seama si din imagini, coplesit de greutatile zilnice si de fizicul meu corpolent, unul dintre tocuri m-a parasit inainte de vreme.

Si a facut-o alegand sa se rostogoleasca la picioarele celorlalti invitati taman cand imi era lumea mai draga si dezonoarea mai pregnanta.

Ce-am facut?

M-am comportat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, am topait inca putin – mascand disperarea si simuland o aparenta relaxare prin fel de fel de grimase menite sa atraga atentia asupra fetei – pana cand am tasnit ca din pusca inspre casa, o data cu primul telefon imaginar si extrem de urgent pe care l-am primit.

Si pentru ca mi-a fost rusine sa ma aplec si sa recuperez tocul dintre invitati – realizand ca n-ar incapea nici in poseta si nici prin buzunare –  m-am retras in glorie, fara sa privesc inapoi, topaind inspre masina si boscorodind amarata.

Carevasazica, halal imagine de ”triva” ce am reusit sa-mi construiesc! Zic ”triva”, fiindca la dive nici pomeneala sa ma incadrez.

Apropo, campania Compeed continua pana pe 31 Iulie pe platforma www.pentrucapantofi.ro, asa ca sansele tale de castig nu se opresc aici.

Te asteapta inca 4 voucher-e pentru pantofi a cate 1000 RON fiecare sau chiar 1 voucher de 3000 RON, toate oferite prin tragere la sorti.

Bafta!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Tot inainte, ostenii mei!"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.