Unde poți să faci plajă în Maldive, dacă ajungi pe insula Maafushi.

Dacă ajungi pe Maafushi (Maldive, insula localnicilor), trebuie să știi că nu ai voie să faci plajă în costum de baie decât pe Bikini Beach.

Cea de-a doua plajă amenajată pe insulă (și, momentan, ultima) este așa – zisa Public Beach, însă aceasta este destinată exclusiv musulmanilor.

Spun momentan, fiindcă insula este într-o reorganizare generalizată, toată lumea renovează câte ceva. Unde întorci capul mai dai de câte un șantier.

Motiv pentru care mă aștept să găsim curând în Maafushi și alte plaje destinate turiștilor.

Nu foarte multe, totuși, dat fiind faptul că ai putea acoperi complet insula în 10 – 15 minute de plimbare lejeră la picior.

Revenind la Bikini Beach Maafushi, acolo te așteaptă și șezlonguri și prosoape și cearceafuri întinse pe nisipul fierbinte. Nu-i lux și barosăneală ca la Mamaia, dar amenajarea e făcută în stil european. European și minimalist.

În altă ordine de idei, dacă ajungi acolo, cu siguranță vei aprecia din plin Juice Bar-ul de pe plajă. Fac băieții niște sucuri proaspete de fructe… mamă – mamă.

2 – 3 dolari paharul, fie el cu fresh de fructul pasiunii (top în preferințele mele), ananas, mango, papaya, lime, măr, portocală, lapte de nucă de cocos ș.a.m.d.

Mda, pe Maafushi am făcut și ceva plajă în luna ianuarie. Iar bronzul încă rezistă. 🙂

Credit foto: Cabral.

În foto port: costum de baie Billabong.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
8 comentarii despre "Unde poți să faci plajă în Maldive, dacă ajungi pe insula Maafushi."
  1. minunate pozele! Iar tu arati minunat!
    Sa va fie de bine vacanta, buna idee de a merge la soaer in mijlocul iernii, avem nevoie de soare si vitamina D.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.