Nu-s vreo experta in bucatarie, dar gatesc cu placere pentru cei dragi.
N-am carti de retete, secrete din mosi-stramosi, n-am luat lectii de gastronomie si nici n-am experimentat inca feluri prea sofisticate de mancare.
Dar gatesc de 3 ori pe saptamana si combin ingredientele dupa instinct. Si de cele mai multe ori fac treaba buna, iar invitatii la masa savureaza incantati mancarea mea.
Fiind pasionata de gatit, nu pot decat sa ma bucur ca marti 20 martie, de la ora 20.30, pe Pro Tv incepe cooking show-ul, ”MasterChef”. Abia astept sa iau notite in fiecare saptamana.
Dar pana atunci, as vrea sa va fac o recomandare dulce.
Parfait de ciocolata cu sorbet de fragi, mousse de mac si miere, fructe proaspete si dulceata de fructe de padure.
Papilele mele gustative au luat-o razna, iar desertul asta a intrat direct in top 3 cele mai bune deserturi din toate timpurile.
Nu l-am pregatit eu, l-am gasit in meniul restaurantului Belvedere din Brasov. Dar daca as sti sa-l prepar, as manca in fiecare zi.
Si pentru ca este pur si simplu genial, vi-l recomand si voua cu drag.
Imi ploua-n gura…
Iti doresc sa ajungi cat mai repede la Brasov 🙂
Gata, deci marti ne-ai facut program in fata tv-ului. 🙂
Clar! Merita…
interesant,si cu siguranta bun.gatesti doar de 3 ori sa saptamana?cand anume,luni marti si miercuri seara banuiesc.de ce doar atat?in restul zilelor mancati in oras?adik e o regula asta cu 3 dati atat?sper k nu te-am deranjat cu intrebarile,sunt doar curioasa cum e viata voastra,a ta si a lui cabral,imi place de amandoi si va urmaresc mereu.te pup
Nu gatesc doar pentru o masa. In general ne ajunge 2-3 zile mancarea pe care o gatesc. Mancam si in oras, dar mai rar. Uneori, in weekend.
Poti sa imi spui, te rog, la ce restaurant ai gasit acest desert? As vrea si eu sa il incerc 😀
Restaurant Belvedere din Brasov, asa cum am scris si in text.
Andreea, de ce nu se mai gaseste blogul Danei Rogoz printre linkurile de la blogul tau?
aha am inteles.multumesc ca mi-ai raspuns.asa fac si eu…dar ma gandeam ca voi,vedetele,nu mancati 3 zile la rand dintr-o oala cu ciorba!va admir mult si in special pe tine esti bucatareasa.va pup
mmm, foarte gustoasa, o sa incerc si eu reteta voastra, multumesc pentru idee, o zi buna sa aveti!