Aperitive cu specific italian

De când cu show-urile tv despre gătit, cu toții ne preocupăm și de cum aranjăm mâncarea în farfurie.

Dincolo de gust, cei mai mofturoși dintre pofticioși vor fi foarte atent la plating.

Și când inspirația curge în valuri prin online, nici nu e greu să faci mâncarea să și arate bine.

Hai să vezi cu ocazia aceasta cât de ușor pregătesc eu câteva aperitive savuroase și apetisante, cu specific italian. Avem la masă:
– Rondele de castraveți cu cremă de brânză și pate de ton cu suc de lămâie;
– Salată de crudități cu ton;
– Rondele de orez cu ton;
– Ouă fierte decorate cu pate de ton.

RIO Mare Paté Ovale (fără coloranți și conservanți adăugați) mă ajută de fiecare dată în bucătărie.

Tu ai încercat tonul lor cu suc de lămâie , pe cel cu măsline sau tonul cu ardei ?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Aperitive cu specific italian"
  1. Rondelele de castraveți cu cremă de brânză, pate de ton si cu suc de lămâie sunt preferatele mele si chiar nu stiam ca e preparat italian.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.