Cifra destinului

Andreea IbackaPoti sa-mi spui „naiva”, dar trag speranta ca n-ai sa ma suspectezi ca am luat-o pe campii dupa articolul acesta.

Stiu, poate ca ar fi fost mai oportun sa-ti vorbesc despre 2015 – anul caprei de lemn, daca tot e o discutie de sezon.

Insa recunosc deschis… ma fascineaza numerologia. Asta in timp ce semnele zodiacale nu reusesc sa vorbeasca pe limba mea.

Asa se face ca dupa o serie de „coincidente” graitoare care par sa-mi fi marcat ultimii ani din viata, m-am hotarat sa aflu mai multe despre ceea ce presupune „cifra destinului”.

Nu de alta, dar pana nu de mult traiam cu impresia ca ma umareste cineva cu camera ascunsa.

Si asta pe motiv ca ori de cate ori venea vorba despre vreun numar repartizat aleator, cifra 4 imi zambea enigmatic… aproape de fiecare data.

Indiferent ca era vorba de un numar primit la garderoba, numarul unei pompe de benzina, un numar de camera, de dosar ori de tombola. Ai inteles ideea…

Patru imi este alocat aproape din oficiu si cu asta basta!

Iar acum, facand ceva documentare in directia aceasta… lucrurile incep sa prinda tot mai mult contur.

Spun asta cu gandul la lista de caracteristici si specificatii ale Cifrei Destinului 4, in care reusesc sa ma regasesc fidel.

Dar fiindca n-as vrea sa te plictisesc vorbindu-ti astazi doar despre mine, te anunt ca socoteala cu pricina este foarte simplu de realizat.

De fapt, putina matematica elementara de clasa a doua se dovedeste suficienta pentru elucidarea cifrei destinului.

Iar de vei vrea sa-ti dibuiesti si tu cele predestinate… tot ce-ti ramane de facut este sa calculezi suma redusa a tuturor cifrelor inscrise in data nasterii.

O poti face dupa modelul subsemnatei, nascuta odinioara, in 18 August 1985.

Respectiv:

1 + 8 + 0 + 8 + 1 + 9 + 8 + 5 = 40;    

4 + 0 = 4.

Acum, fiindca orice regula vine cu exceptiile sale, te anunt ca numerele 11 si 22 au un regim aparte, fiind considerate numere maiastre.

Ceea ce s-ar putea traduce printr-o incheiere timpurie a socotelilor, chiar inainte de obtinerea unei singure cifre.

Cat despre cele inscrise in cifrele destinului, o cautare simpla pe Doctor Goagal ar trebui sa lamureasca misterul.

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
10 comentarii despre "Cifra destinului"
 1. Încetați să invadați Internetul cu tot felul de născociri de genul ăsta! Vom ajunge în curând din nou la nivelul celor care ghiceau viitorul, căutând în măruntaiele animalelor. Ciudate vremuri mai trăim..

  1. Parerea mea este ca duci discutia intr-o zona tare nepotrivita.
   Numerologia poate fi o alternativa la binecunoscutul zodiac, atat.
   Nu vorbeste nimeni de globuri de cristal care arata viitorul si nici de sacrificii animale ori alte stiinte oculte.

  2. Și zodiacul ce e? Nu tot o încercare de prezicere a viitorului? Dacă oamenii nu percep zodiacul sau numerologia ca pe niște științe oculte, asta nu înseamnă că ele nu sunt.

  3. Pentru mine e doar o conventie prea putin relevanta, dar ai putea privi lucrurile si asa, anticipand viitorul.
   Totusi, pana la maruntaie mai e cale lunga.

 2. Interesanta ideea articolului. Cifra mea este tot 4 iar caracterizarea mi se potriveste. Mai ales partea asta:” Numarul prieteniilor voastre este foarte limitat, insa daca ati reusit sa legati o relatie de prietenie veti fi un prieten dedicat si loial pentru toata viata”
  Sa ai un an vesel si prietenos!

 3. Calcuele destinului sau cele de genul se numesc “magie/ocultism in ascuns/satanism (foarta numerelor si a cuvintelor, citeste despre cimatica..vibratie) invoca in general sprirte demonice din dimensiuni superioare ce pot vedea timpul distanta peste 4-5D .. este magie sa incerci sa-ti vezi viitorul (nu exista vreun destin , tu modifici timpul si spatiul prin materie). Marile forte oculte din lume folosesc “gematria” pentru a predestina/invoca atentate etc. dupa locatii, numere, cuvinte, persoane (sacrificate), este multa stiinta in aceste taine dar necunoscute muritorilor de rand .. tot ce poti sa afli cu aceste calcule sa vezi cum lucreza forta oculta …

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.