Asa cum sunt sanse sa fi vazut deja pe la televizior, saptamana trecuta am intrat in bucatarie cu scop precis.
Acela de a pune sarmalele la cuptor, paiele pe foc si cireasa pe al ei tort.
Am bifat, carevasazica, cea dintai participare la o competitia gastronomica cu state vechi.
Si m-am intrecut cu ocazia aceasta in calorii cu tovarasii Ioana Petric, Andrei Stefanescu si Vladimir Draghia.
Toate sub atenta uitatura a maestrului de ceremonii Horia Varlan.
Acum, fara pretentii de dineu cu staif, te las sa vezi ce-a iesit urmarind un material video:
Pofta buna!
Ma uit cu placere la cireasa de pe tort.Dar cat a fost Horia Varlan plecat la Antena 1 ,am renuntat sa mai priversc.Asadar,I am back :))
Ma bucur sa te vad acolo.Esti o draguta si o prezenta placuta,ca de fiecare data!
Te pup!
Mi-a placut emisiunea, te-ai descurcat foarte bine! 🙂
Felicitari!Te urmaresc cu mare drag! Sa nu te superi ca-ti spun (nu doar eu, ci mai ales Ghidul bunelor maniere): sarmaua NU se taie cu cutitul niciodata. Sarmaua, chifteaua, oul. Se taie cu furculita. Sa ai o zi frumoasa!
Multumesc frumos!
Si pentru interes si pentru observatie. It’s very good to know.
Sincer, asa fac acasa… tai sarmalele cu furculita, dar nu stiam ca acesta este protocolul oficial. 🙂
Buna Andreea!Felicitari pentru efortul de a gati sarmale care au un proces de gatire mai indelungat insa dupa ce am urmarit toata emisiunea vreau sa iti zic ca dupa parerea mea sa fii o gazda buna nu inseamna doar sa gatesti bine.De multe ori atmosfera este la fel de importanta.Sa stii sa iti distrezi invitatii, sa ii faci sa se simta ca acasa si sa ii lasi sa fie in largul lor,nu cum ai vrea tu sa fie, este un punct forte.Cel putin asta este parerea mea,fiecare face cum crede de cuviinta!Te pup