Ingrediente: piept de pui, oua, faina, pesmet, condimente, susan, ulei de floarea soarelui pentru prajit.
Pentru sos: lamai, usturoi, ulei de masline, condimente, marar.
In general ma feresc sa dau cantitati precise atunci cand vorbesc despre o reteta. Mancarea se gusta si se face dupa preferinte, aromele pot fi intense sau nu.
Intr-un bol se amesteca faina, pesmet, susan si condimente.
Puiul se taie in fasii subtiri, se da prin ou – frecat cu putin marar – si prin amestecul pentru pane si se prajeste in ulei de floarea soarelui.
“Degetelele” sunt delicioase ca atare, dar sunt si mai bune cu sos.
Pentru sos, stoarceti sucul de la cateva lamai. Adaugati usturoi pisat, condimente, marar si un strop de ulei de masline. Amestecati pe foc maxim 1 minut.
Pofta buna!
P.S.: Acum e post, poate mancati pilaf cu legume, dar reteta asta merita incercata. E simpla, rapida si de efect.
Yummy!!! Arata bine!!!! La masa cand ma chemi? Ca la cafea nu am reusit sa ajung…:))) Pup Deutza!!!!
Daca nu ai maine filmare, ne vedem. Ne auzim la telefon. Pupici!
Domnul Cabral primeste si el sau tot la spartura de orez a ramas? :))
Domnul Cabral a primit si el, ca am suflet bun 🙂 Poate s-a invatat minte sa nu mai comenteze lista de cumparaturi…
Daca nu, spartura cainelui e mereu disponibila in frigider.
I-am spus “colegului meu de apartament” ce o sa mancam maine:) sa speram ca se bucura, alta idee eu nu am. Multumesc 🙂
Sa-mi spui daca v-a placut! Pofta mare!
Da,foarte bune:)
Stiu, la tine e pe testate 🙂 Sa va fie de bine!
Mi-ai dat o idee buna .O sa incerc si eu reteta.
Pupici.
Te astept cu impresii… Pup!
Suna bine, am sa incerc intr-o zi.
Pup!
Merita, sunt tare gustoase. Pup!
E foarte delicioasa reteta.Chiar acuma savurez degetelele si sosul special!Sunt foarte buna!!!Merci de reteta…simpla,repede de facut si ATAT DE DELICIOASA!!!
Sa va fie de bine! Ma bucur ca te-ai intors cu feedback.
si eu am facut. tare bune 🙂
Heheee, ce ma bucur! Sa-ti fie de bine!
abia ast sa fac reteta asta finilor mei vineri,sa ne delectam,in general ne plac degetelele am mai mancat dar nu cu asa sos,o sa incercam….pup
Spor la gatit, sper sa va placa! Comentariile de mai sus ma fac si mai mult sa cred ca reteta asta chiar e de efect. Te pup si eu!
sunt bune,am mancat cu drag si pofta,doar ca….sosul mi se pare potrivit cu un peste decat cu ele,acum nah parerea mea,fiecare are gusturi diferite,noi am mancat cu mujdeiul nostru traditional iar unii cu ketchup si maioneza,pup
Am inghitit in sec, arata delicios si cred ca si sunt delicioase, clar trebuie incercate.
O reteta interesanta, pe care o voi testa in seara asta pentru al meu sot drag. Pwpiki