Porția zilnică de legume sub formă de paste. Vezi și rețeta.

Toată lumea adoră pastele. Până și cei mai mofturoși dintre copii…

Iar mămicile le pregătesc atât de ușor pentru întreaga familie.

Pentru masa de astăzi am gătit paste din legume cu șuncă, mazăre, roșii și ceapă.

Barilla a lansat 2 sortimente noi, paste din legume ce conțin 100% făină de legume (năut sau linte roșie). 

O sursă grozavă de proteine vegetale și fibre naturale. Fără gluten și fără organisme modificate genetic.

Și dacă fiică-mea încă refuză să mănânce salată (să tot semene cu tăticul ei carnivor), mă bucur că pot să îi ofer porția zilnică de legume chiar și sub formă de paste.

Fiecare porție vine la pachet cu energie, proteine, fibre, nutrienți naturali din legume.

Dar să-ți las aici și REȚETA: 

1). Adaugă pastele în oală atunci când apa (cu puțină sare adăugată) ajunge la fierbere.

2). Acum călește ceapa într-un strop de ulei de măsline. Apoi adaugă în tigaie și prosciutto cotto tăiat mărunt. 

3). După ce se rumenesc ușor, adaugă roșiile cherry (tăiate cubulețe), mazărea și condimentele (sare, piper, verdeață).

3). Personal prefer pastele servite aldente (în felul acesta se și digeră mai ușor), așa că nu le las să fiarbă prea mult (7 minute sunt suficiente).

4). Parmezanul este opțional. Italienii preferă pastele fără parmezan, de exemplu. În schimb eu l-aș adăuga cu mare încredere.

Poftă bună!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
3 comentarii despre "Porția zilnică de legume sub formă de paste. Vezi și rețeta."
  1. Wow, arata incredibil de bun! Dar sper ca pe viitor o sa faceti si continut pentru YouTube cu diverse retete. M-ar interesa mult si video. Poate pentru inceput e greu, dar cu tehnologia de azi cam oricine poate face asa ceva, nu trebuie sa fii maestru in Adobe Premiere sau alte astfel de softuri. Multumesc mult pentru reteta!

Leave a Reply to Sebis

Your email address will not be published.