Ce-mi mai place gateala!
Si aia cu hainute dragute, coc si putin smac pe ten, dar si aia cu mancarica aburinda la final.
Miercuri seara, inainte ca Spania sa bata Portugalia la penalty-uri, eu am petrecut cateva ore bune in bucatarie. Si am invatat retete noi.
Nu in bucataria de acasa, asa cum eram obisnuita, ci intr-o bucatarie science fiction, cu plite si cuptoare inteligente de ultima generatie – cu touch screen si comenzi mai complexe decat meniul unui restaurant international – si cativa bloggeri chef-i bucatari.
Ne-am luat fiecare sorturile in primire si am gatit. Pe echipe.
Ne-am intrecut in torturi de ciocolata, clafoutis de cirese, supa crema de ardei copt, penne cu creveti si legume, tarte cu tapenada (o pasta de masline, ansoa si capere, frecata cu ulei de masline) si tocanite de primavara.
V-am facut pofta?
Impreuna cu Monica Rosu si Marius Matache am pregatit clafoutis de cirese. Va las si reteta, prajitura asta promite… clipe de placere. Dar si kilograme in plus, daca nu va opriti din mancat la timp.
Ce-a iesit?
Un dezmat culinar de zile mari, iar pozele cred ca vorbesc de la sine…
Pofta buna!
Minunat, arată delicios! Te pup! Să ai o zi frumoasă!
yummy! Daca si gustul e pe masura aspectului, e clar ca trebuie sa trec si eu la o astfel de gateala! 🙂 Foarte frumos arata!
A fost o seara frumoasa 🙂 Ma bucur ca ti-a placut.
haioasa si dulcica!