Meniul zilei

Tagliatele cu trufe cu sos de smantana, bacon, ciuperci si cascaval.

Reteta e gata in maxim 10 minute. Iar gustul e incredibil.

Pastele fierb in doar 5 minute.

Intr-o tigaie se rumenesc usor baconul si ciupercile de padure taiate marunt, apoi se adauga smantana pentru gatit si condimente, dupa gust.

Se toarna totul peste pastele gata fierte, se acopera cu o “ploaie” de cascaval ras sau parmezan si se serveste cu pofta.

E usor si placut sa fii gospodina in ziua de azi! 🙂
Sssshh, secret!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
43 comentarii despre "Meniul zilei"
  1. ce dreptate ai,trebuie nu-mai sa ai idei si cum noi ROMANII sintem invatati sa ne descurcam si sa improvizam in ale gatitului ne descurcam.POFTA BUNA. PA LOS DOS.UN BESO DULCE.

    1. Multumesc!
      Se poate gati si pe modelul cu de toate de prin camara 🙂

  2. Andreea esti o frumoasa. As dori sa expui tot mai multe retete pe care le faci, si sa ne spui cam ce mananci tu intr-o zi de arati asa de bine(De exemplu daca te feresti de dulciuri sau ce combinatii nu faci niciodata). Desi de multe ori ai spus ca ai gene bune, sunt totusi niste reguli pe care le aplici, poate in mod inconstient. Iti urez mult succes si iti multumesc anticipat pentru raspunsul tau:*

    1. Cu retete sigur voi reveni cat mai des. Sunt pasionata de gatit, asa ca o sa-mi impartasesc cu drag experimentele culinare.
      Mananc dulciuri cam multe, nu sunt un exemplu. Am arderi bune.
      Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu detin secrete…
      Mananc rar paine, pentru ca nu imi place decat daca e calda. Asta ramane constanta din meniul meu.

  3. Arata senzational, trebuie sa le incerc si eu..pana acum le-am facut identic, doar ca in smantana de gatit adaugam un galbenus de ou, dar data viitoare fac fara

    1. Sosul seamana cu cel de carbonara. Foarte importanta e smantana pentru gatit. Am folosit si smantana normala, dar sosul nu iese la fel. Recomand La Dorna smantana pentru gatit, e cea mai buna din tot ce am incercat.

    2. “La Dorna”…Ce m-am bucurat sa citesc acest mesaj…m-a dus cu gandul acasa, la Vatra-Dornei :)Se gaseste un svaiter bun acolo, produs ecologic;)
      Cat despre reteta propusa de tine, am sa o incerc si eu deoarece pare gustoasa, yami-yam!Pup

  4. pai sa fiu sincera, cu asemenea meniuri, fara peste si fructe de mare, fara “cica” dieta , nu cred in cele 48kg doar daca masori 1.48cm!!!! in plus ar trebui sa iei “exemplu” de la colegii tai”raw-vegani” Andi Moisescu, Olivia Steer si de ce nu, mai nou, Ioana Ginghina! Nu sunt “pentru” vegetarieni, dar sunt pentru sinceritate !!!! 48kg probabil este obiectivul propus anul asta !!! si crede-ma ca nu e gelozie !!! doar logica !!

    1. :)) Asa e! Kilogramele nu sunt neaparat pe cantar, ci in oglinda… iar pentru Andreea si 48 Kg suna cam dubios, pare chiar mai slabuta.

    2. Am 1,64m si 48 kg. Cantarul nu variaza mai mult de cateva sute de grame, indiferent de cat de mult sau putin as manca. Pur si simplu mi s-a reglat metabolismul si asta e greutatea naturala a corpului meu.
      Am ceva muschi si ei cantaresc mai mult decat grasimea…

      Masa musculară creste implicit greutatea corporală. Eu de asta nu am pierdut kilograme la Dansez.
      Dar vorba ta, e mai important ce arată oglinda decat ce arata cântarul.

    3. ce conteaza ce zic unii si altii??? 🙂 Eu stiu un singur lucru…am fost la Dansez si nu stiu daca am vazut o femeie mai frumoasa decat Andreea pe acolo….gingasa, frumoasa, talentata, cu bun simt, fara fite….si cu un sot pe cinste!!! Nu cred ca Andreea are nevoie ca noi sa ne dam cu parerea a prost pe aici….ca 48 de kile, ca nu stiu ce……
      Oameni buni daca tot ii invadam blogul….. totusi sa nu aratam de la prima litera ca suntem genul ala de romani, noi trebuie sa aratam ca avem bun simt…LOL. Cu respect, Marius!

  5. Arată foarte bine… Să vă fie de bine! Apropo, ai o siluetă de invidiat!!! Te imbrăţişez!!!

  6. Foarte bine arata ce ai gatit dar la aspect contribuie si culoarea farfuriei. 🙂 Bravo,simplu si rapid. Eu unul mi-am notat reteta.Mai asteptam postari cu experienta ta din bucatarie…

  7. Andreea nu as vrea sa te supar in vreun fel dar parerea mea este ca inainte aveai posturi mult mai interesante.Erau din diferite domenii,pareri personale pe care le dezbateam impreuna.Chiar ma gandeam ca este un blog diferit fata de cele ale altor persoane publice.Acum a devenit putin cam banal…Imi pare rau daca te-a deranjat comentariul meu.Mi-am spus doar parerea chiar daca iti sunt mare fana:)

  8. Azi am incercat reteta, dar dupa metoda(ce am avut prin firgider). Am inlocuit baconu-ul cu speck si cascavalul cu grana. Au iesit foarte bune si pe cat de repede le-am facut, pe atat de repede s-au si mancat. Multumesc de pont. P.S si ciorbita am incercat-o, dar am uitat sa iti scriu.
    :*

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published. Required fields are marked *